Radio Bakker Alkmaar
Radio Bakker Alkmaar Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 703 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Siemens WM14VKH9NL

Siemens WM14VKH9NL

Adviesprijs: € 1.159,00
€ 1.069,00
Inclusief belasting
De Siemens WM14VKH9NL wasautomaat heeft een vulgewicht van 9 kg en een maximaal toerental van 1.400/min. Met de bijvulfunctie, LED-Display, i-Dos en AquaSensor wordt de was doen kinderspel. De trommelverlichting zorgt ervoor dat je nooit meer iets vergeet. Bedien de machine via je smartphone of tablet met Home Connect.

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen
  • Max. 250 karakters

  • Service op maat: Uw tevredenheid, onze prioriteit.
  • Jarenlange expertise in elektronica voor u.
  • Koop nu, betaal later met Klarna/Afterpay.
  • Topbeoordelingen: Uw vertrouwen, onze belofte.
  • Tot meer dan 10 jaar zekerheid met ons servicepakket.

Voorraad van onze winkels:

Met de Siemens WM14VKH9NL wasautomaat was je nooit meer teveel of te weinig. Met een vulgewicht van 9 kg en een maximaal toerental van 1.400/min zorgt de Wave trommel voor een grondige en zachte reiniging. Met de handige Eindtijd keuze en Bijvulfunctie bepaal je zelf het programma en verloop. Het LED-Display, Programmaverloop weergave en Resttijdaanduiding zorgen voor overzicht. De i-Dos, AquaSensor en WaterPerfect Plus zorgen voor nauwkeurig en efficiënt gebruik. Kies uit programma’s als Eco, Fijn/Zijde, Hygiëne, Outdoor, Trommelreiniging met geheugenfunctie, Wol en meer.
Met de onbalansherkenning en LED trommelverlichting wordt wassen een gemak. De iQdrive motor en Aquastop maken de wasmachine krachtig en veilig. Bedien de wasmachine via Smartphone of Tablet dankzij Home Connect. Goed voor het milieu en je portemonnee dankzij energieklasse A. Netto breedte: 59,8 cm, netto hoogte: 84,8 cm, netto diepte: 59 cm.
1333379
Kies voor gemak
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking