Radio Bakker Alkmaar
Radio Bakker Alkmaar Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 568 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

QNED

QNED met hun nieuwe beeld techniek, geweldig om helemaal in op te gaan. LG heeft sinds het jaartal 2021 op bepaalde televisies het nieuwe beeldtechniek QNED, dit beeldtechniek combineert de innovaties van mini-led met de techniek van quantum dots in combinatie met het NanoCell technologie. met al deze technlogieën in één zorgt voor kleurijke beelden met een prachtig contrast. Radio bakker Alkmaar biedt een ruim assortiment aan van LG QNED televisies.

 

 

QNED is een nieuwe techniek die LG toepast op sommige van hun led-lcd televisies van 2021. Deze beeldtechniek combineert de innovaties van mini-led met de voordelen van quantum dots en LG's eigen NanoCell schermen. Zo bekijk je kleurrijke beelden met een krachtig contrast en een hoge helderheid. In dit artikel leggen wij uit wat QNED is en wat jij eraan hebt.


LG 86QNED996QB

LG 86QNED996QB

1366738
Ervaar de toekomst van televisie met de LG 86QNED996QB. Deze 86 inch led-tv heeft een resolutie van 8K en ondersteunt HDR, Dolby Atmos en voice control. Met een Mini LED Technologie en een alpha9 Gen5 8K AI Processor biedt deze tv een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. Geniet van SmartTV en internet content via de WebOS-besturingssysteem en verbind met je...
€ 6.999,00
Item 1-1 van 1 in totaal item(s)
Filteren op
inch
Merk
energieklasse
Prijs
besturingssysteem
bluetooth
ci+
earc
netto breedte
cm cm
netto diepte
cm cm
netto hoogte
cm cm
8k resolutie
dolby vision
hdmi aansluitingen
hdmi arc (audioreturnchannel)
voice control
high dynamic range (hdr)
dvb s2
optische digitale uitgang
dvb t2
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking