Radio Bakker Alkmaar
Radio Bakker Alkmaar Logo

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 711 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bezorgen op een dag en tijd dat u het beste uitkomt

Radio Bakker Alkmaar bezorgt graag uw artikelen bij u thuis. Wij zorgen ervoor dat bijna alle producten bij ons op voorraad zijn en zo snel mogelijk geleverd kunnen worden. In Alkmaar en omgeving vaak nog dezelfde dag.

Alleen afleveren

U heeft een aankoop gedaan bij Radio Bakker Alkmaar maar het apparaat is te groot om zelf mee naar huis te nemen? Graag bezorgen wij deze dan bij u thuis. U kunt hiervoor een bezorg datum en tijd afspreken in onze winkel. Uw apparaat wordt vakkundig door de bezorgdienst bij u thuis afgeleverd, van maandag t/m zaterdag! Een eventueel oud apparaat nemen wij mee. Onze bezorgservice bezorgt in de ruime omgeving van Alkmaar. Bezorgingen buiten Alkmaar worden door onze partner GLS verzorgt in heel Nederland. Vanaf € 99,- is thuisbezorgen gratis.

Belangrijke informatie voor uw bezorging

Voor bezorgingen in Alkmaar met een tijdsafspraak verzoeken wij u vriendelijk een half uur voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Indien u op het afgesproken tijdstip niet aanwezig bent, moeten wij helaas voorrijkosten in rekening brengen. Voor een snelle aflevering en om schade te voorkomen verzoeken wij u de in- en/of doorgang vrij te maken van obstakels. Om rommel te voorkomen pakken onze bezorgers uw groot huishoudelijk apparaat voor levering uit, tenzij nadrukkelijk afgesproken om dit niet te doen. Apparatuur in kleine verpakkingen wordt niet uitgepakt bij enkel bezorgen. Bij installatie van TV’s en/of audio apparatuur worden deze in uw woning uitgepakt, om er zo voor te zorgen dat alle accessoires bijeen blijven. De originele verpakking nemen de bezorgers mee, tenzij anders wordt afgesproken.

Oude apparaten

Op uw verzoek nemen de bezorgers gratis uw oude apparaat mee. Oude apparaten worden retour genomen, wilt u deze op een ander adres geleverd hebben, dan dient hier een aparte afspraak gemaakt te worden. De prijs hiervan kan variëren. Indien mogelijk dient u er voor te zorgen dat het apparaat losgekoppeld en “schoon” klaarstaat voor transport. Let op: achtergebleven water uit uw oude wasmachine of koelkast kan weglekken. Schade ontstaan in uw woning door transport van het oude apparaat is altijd voor eigen risico. Oude apparaten worden via WeCycle
 milieuvriendelijk verwerkt.

Wilt u meer?

Bezorgen, plaatsen en aansluiten

Natuurlijk kan onze installateur ook het door u aangeschafte artikel op de door u gewenste plek plaatsen en volledig aansluiten. Daarna zal hij u een uitleg geven over de werking van het apparaat. Een installatie datum en tijd om uw apparaat thuis te plaatsen kan in overleg gemaakt worden, van maandag t/m zaterdag! De verpakking en het oude apparaat nemen wij mee indien gewenst. Installatie kosten zijn in overleg, afhankelijk van de werkzaamheden. Onze installatie service is voor installaties in de ruime omgeving van Alkmaar, overige plaatsen in overleg.

 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking