Radio Bakker Alkmaar
Radio Bakker Alkmaar Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 655 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Monitor Audio Zilver 50 Satin White
Monitor Audio Zilver 50 Satin White
Monitor Audio Zilver 50 Satin White
Monitor Audio Zilver 50 Satin White

Monitor Audio Zilver 50 Satin White

Laatste items in voorraad
€ 439,00
Inclusief belasting

De compacte Monitor Audio Silver 50 7G luidspreker is niet al te groot van vormgeving, maar biedt een volwassen hifi-geluid. Deze luxe afgewerkte Monitor Audio monitorluidspreker uit de zevende generatie Silver Series van het Britse hifimerk brengt geluid natuurgetrouw en en voor deze grootte verbluffende basweergave op je over, zonder meteen veel ruimte in beslag te nemen. Natuurlijk is hij ook als surroundspeaker toepasbaar in een meerkanaals opstelling.

  • Service op maat: Uw tevredenheid, onze prioriteit.
  • Jarenlange expertise in elektronica voor u.
  • Koop nu, betaal later met Klarna/Afterpay.
  • Topbeoordelingen: Uw vertrouwen, onze belofte.
  • Tot meer dan 10 jaar zekerheid met ons servicepakket.

Voorraad van onze winkels:

De Monitor Audio Silver 50 7G luidspreker levert studiokwaliteit weergave voor in je huis. Hij is ontworpen met alle moderne wensen in gedachten en kan zelfs wat dichter tegen een achterwand geplaatst worden, zonder dat dat de weergavekwaliteit negatief beïnvloedt. Rigid Surface Technology II houdt het geluid van de Monitor Audio Silver 50 7G helder en perfect gecontroleerd, ook wanneer je het volume wat verder opendraait. Het vernieuwde interne crossover-filter zorgt voor een perfecte balans tussen de drivers, terwijl een soepele frequentierespons de weergave extra verrijkt.

De typische Monitor Audio C-CAM 5 1/4 inch grote mid-bas driver (met conussen gemaakt van licht en stijf aluminium met een laag keramiek) biedt extra klankmatige voordelen en de 25 mm C-CAM Gold Dome tweeter zorgt met zijn unieke Uniform Dispersion Waveguide II (de cover met gaatjes) voor een nog betere spreiding in de weergave. De speciale HiVe II baspoort aan de achterkant van de luidspreker maakt plaatsen extra eenvoudig en minder kritisch, de Monitor Audio Silver 50 7G luidsprekers voelen zich in vrijwel elke akoestiek thuis. Wil je alles uit de luidspreker halen, dan adviseren we nog steeds om de Silver 50 7G op degelijke stands te plaatsen.

Monitor Audio Silver 50 7G: luxe en finesse
De Monitor Audio Silver 50 7G luidsprekers zijn luxe afgewerkt in de kleuren zijdeglans wit, hoogglans zwart en de in met echt houtfineer afgewerkte versies in walnoot, essen of zwart eiken. Ook wanneer het front wordt afgenomen is het nog steeds een fraai geheel, want omdat deze magnetisch zijn blijven er geen gaten zichtbaar na afnemen. De Monitor Audio Silver 50 7G wordt geleverd met rubber dopjes voor een veilige plaatsing. Achterop bevinden zich luxe vergulde aansluitingen voor luidsprekerkabels, waarbij bi-wiring en bi-amping natuurlijk tot de opties behoort.
114965
1 Item
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking