Radio Bakker Alkmaar
Radio Bakker Alkmaar Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 658 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

DALI SUB K-14 F BLACK 220 - 240V

DALI SUB K-14 F BLACK 220 - 240V

Laatste items in voorraad
€ 1.499,00
Inclusief belasting
SUBWOOFER | Frequency Range 29 - 160

  • Service op maat: Uw tevredenheid, onze prioriteit.
  • Jarenlange expertise in elektronica voor u.
  • Koop nu, betaal later met Klarna/Afterpay.
  • Topbeoordelingen: Uw vertrouwen, onze belofte.
  • Tot meer dan 10 jaar zekerheid met ons servicepakket.

Voorraad van onze winkels:

De DALI SUB K-14 F subwoofer is de perfecte aanvulling voor iedere stereo- of home cinema set. Deze fraaie DALI subwoofer is zeer krachtig, vult de ruimte met een subtiele maar volle laagweergave en bezit een fraai uiterlijk met pianolak front.

DALI SUB K-14 F subwoofer: extra kracht voor de diepste bassen
De mat witte DALI SUB K-14 F subwoofer bezit alles om extra kracht te leveren aan de allerdiepste bassen. Zowel bij weergave van muziek of film, deze DALI subwoofer verbluft met geluidsdruk en subtiliteit. Dankzij de 14 inch aluminium langeslag driver, een krachtige 500 Watt versterker, een unieke constructie met een vierlaags luchtgekoelde spreekspoel en een schakelende voeding is de DALI SUB K-14 F subwoofer in staat om iedereen achterin zijn stoel te drukken.

DALI SUB K-14 F subwoofer: perfecte integratie
De DALI SUB K-14 F subwoofer kan eenvoudig worden aangesloten op een versterker door gebruik te maken van een subwooferuitgang of een lijnuitgang. Dankzij de aan de onderkant van de DALI subwoofer geplaatste baspoort worden bassen akoestisch beter met de ruimte gekoppeld, waardoor nog diepere basweergave mogelijk is. Dankzij de meegeleverde spikes is de afstand tussen de vloer en de onderkant van de DALI SUB K-14 F subwoofer optimaal. Achterop zitten instelmogelijkheden voor volume afkap-/ scheidingsfrequentie en de fase, zodat de DALI SUB K-14 F in elke ruimte optimaal presteert.Indiens gewenst, schakelt de DALI subwoofer automatisch in als er signaal wordt ontvangen,
Dali
220153
1 Item
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking