Radio Bakker Alkmaar
Radio Bakker Alkmaar Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 655 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

ROTEL A12 BLK

ROTEL A12 BLK

Laatste items in voorraad
€ 849,00
Inclusief belasting

De Rotel A12 mkII versterker combineert een slank design met veel vermogen, genoeg aansluitmogelijkheden en vooral een goed geluid. Deze Rotel versterker zal de meeste luidsprekers prima aan kunnen sturen en vervoert je met een meeslepende, dynamische weergave van muziek.

  • Service op maat: Uw tevredenheid, onze prioriteit.
  • Jarenlange expertise in elektronica voor u.
  • Koop nu, betaal later met Klarna/Afterpay.
  • Topbeoordelingen: Uw vertrouwen, onze belofte.
  • Tot meer dan 10 jaar zekerheid met ons servicepakket.

Voorraad van onze winkels:

Rotel A12 mkII versterker: ontworpen met gevoel

De ontwerpers van de Rotel A12 mkII versterker hebben hun gevoel gevolgd en voorzagen deze stereo versterker van alles dat de gemiddelde muziekliefhebber nodig heeft. De A12 MKII levert 60 Watt (klasse A/B) aan 8 ohm en 120 Watt aan 4 Ohm. met een dempingsfactor van meer dan 220 en dubbele luidsprekeraansluitingen die apart inschakelbaar zijn. Handig, wanneer je luidsprekers in een andere ruimte wilt plaatsen. De Rotel A12 mkII versterker ondersteunt daarnaast al je favoriete bronnen, waaronder Phono MM, analoog, digitaal, PC-USB en natuurlijk het draadloze Bluetooth met aptX geluidsverbetering. Een hoofdtelefoonuitgang en een USB-laadstation/ Apple-device ingang aan de voorkant zijn ook aanwezig.

Rotel A12 mkII versterker: echte kwaliteit

Rotel heeft een naam hoog te houden als het gaat om kwaliteit. De Rotel A12 mkII versterker is daar dan ook een echt voorbeeld van, want intern is deze stereo versterker voorzien van een door Rotel zelf gefabriceerde ringkerntrafo, die de diverse delen van de A12 mkII afzonderlijk van stroom voorziet. Rotel heeft er alles aan gedaan om onderlinge storingsbronnen te vermijden en de A12 mkII versterker levert middels slimme isolatietechnieken en een goed doordacht ontwerp een helder en vooral schone weergave van muziek. En via de 32-bits Texas Instruments DAC, optische en coaxiale digitale ingangen en een Roon Tested USB-ingang voor de PC heb je weinig te wensen over.

Kleur
Zwart
Gewicht (kg)
8
ROTEL
2500004
1 Item
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking