Welke TV techniek past het beste bij jou?

Zie je ook tussen de bomen het bos niet meer en lijken ondertussen alle tv's op elkaar?
Wij leggen hier de verschillen tussen de TV soorten uit.

De meest gekozen tv's op dit moment zijn OLED en QLED tv's. tussen deze tv soorten zit veel verschil, maar welke past bij jou?

In de markt zijn 3 soorten tv's schermen beschikbaar, zoals aangegeven zijn de meest gekozen OLED & QLED deze schermen hebben op beide unieke kenmerken. Wil je kijken naar de mooiste zwartwaarde en diepe contrasten kies dan voor een OLED. Wanneer je meer houd van helderheid en intensere kleuren ga dan voor een QLED tv Deze Quantum Dot techniek zorgt voor een adem benemende kleurintensiteit. Ook raden wij QLED aan als u de tv plaatst in een ruimte waar veel zon/licht inval is. De 3e techniek is LCD en is al jaren beschikbaar in tv's dit zijn vaak de basis modellen. 

Welke maat past het beste in de ruimte?

Uiteraard zijn er altijd vuistregels waar we rekening mee kunnen houden, maar soms houd je veel meer van je film beleving of kijk je juist maar 1x per dag tv.
Hiervoor is het altijd je eigen keuze, welke afmeting bij jou past.
Maar onthoud het is niet altijd bigger is better. Mocht je toch even op weg geholpen willen worden hebben we hier een overzicht wat gemiddeld wordt aangehouden. 


Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking