Gratis bezorging vanaf € 99,- | Bezorging van maandag t/m zaterdag | Wenst u een persoonlijke aanbieding? Neem dan Contact met ons op.

Samsung

Waarom Samsung bij Radio Bakker Alkmaar?

Omdat u de juiste Samsung producten wilt: het juiste advies in onze winkel. En omdat u uw Samsung perfect geinstalleerd wilt hebben door onze porefessionele installatie service. Maar vraag ook naar onze supersnelle leveringsmogelijkheden binnen 24 uur.

 

Waarom een Samsung TV?

QLED: het mooiste beeld van Samsung ooit.

Q Color

Deze kleurenzee verandert voorgoed je idee van TV. Het haast absurd brede kleurenpalet van de QLED TV valt nergens mee te vergelijken. Als je dit gezien hebt, wil je nooit meer iets anders.

Q Contrast

QLED staat voor fenomenale beelden met meer diepte en krachtigere contrasten. Laat je ieder moment van de dag en in elke omgeving betoveren door intense scènes.

Q HDR

Zie beelden die andere niet kunnen zien. Laat je meeslepen in de scènes zoals de regisseur ze bedoeld heeft. Bekijk alle details die vroeger onzichtbaar bleven, zowel in donkere als in lichte beelden.

Q Viewing Angle

Zeg vaarwel tegen kleurvervorming en geniet door de hele kamer van dezelfde kijkbeleving. Met de levendige kleuren en supergrote kijkhoek van de QLED TV zit je overal goed.

Q Engine

Krachtige processor voor een volmaakt beeld. Q Engine analyseert tv beelden sneller dan ooit voor de hoogste beeldkwaliteit in de markt.

 

Waarom een Samsung wasmachine?

AddWash: Eenvoudig toevoegen tijdens de was

Sok vergeten? Met AddWash kan je snel en makkelijk iets toevoegen wanneer de was al draait. Ook was die je al met de hand gedaan hebt, doe je er eenvoudig bij om te laten spoelen of centrifugeren.

 

EcoBubble: Was koud, bespaar energie

Samsungs Ecobubble technologie vormt schuim uit wasmiddel, water en lucht. Hierbij ontstaan reinigende bellen die ver doordringen in het materiaal en vuil tot 40x sneller verwijderen dan in water opgelost wasmiddel. Reinig kleren net zo doeltreffend in koud water als in warm, en bespaar tot wel 70% energie.

 

Waarom een Samsung koelkast?

Digital Inverter Compressor

De intelligente inverter-compressor regelt zijn snelheid automatisch in vijf stappen op basis van de vereiste koeling. Zo gebruikt hij minder energie, maakt hij minder geluid, slijt hij minder en gaat hij langer mee. Daarnaast biedt Samsung 10jaar garantie op deze vooruitstrevende compressor.

 

No frost: Nooit meer ontdooien

Dankzij de koude lucht-stromen van het 'multi-airflow'-systeem blijft het vriesgedeelte ijsvrij en het koelgedeelte condensvrij. IJsvorming zorgt er voor dat uw koelkast harder moet werken. Dit is niet meer nodig en zo bespaart u een hoop energie. De koude luchtstromen op alle niveaus zorgen voor een constantere temperatuur. Dit houdt uw etenswaar langer vers. Ook wordt de temperatuur sneller hersteld na het openen van de deur.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 75

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 75

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5