Gratis bezorging vanaf € 99,- | Bezorging van maandag t/m zaterdag | Wenst u een persoonlijke aanbieding? Neem dan Contact met ons op.

Samsung UE43KS7500

Meer afbeeldingen

Samsung UE43KS7500
€ 1.199,00

De Samsung UE43KS7500  is een Curved S-UHD TV met Quantom Dot-Technologie, waarmee u geniet van nauwkeurige en adembenemende kleuren. Het licht gebogen scherm geen een natuurlijke kijkervaring en zorgt voor meer diepte in het beeld..

Beschikbaarheid: Op voorraad, 1-2 werkdagen

€ 1.199,00
Productbeschrijving

Surround voor ieder zintuig

Dankzij de licht gebogen vorm van Samsungs Curved TV's zit je midden in het centrum van activiteit, met een breder kijkveld en een kijkafstand
die voor ieder punt van het scherm hetzelfde is.

Diepe contrasten

UHD Dimming optimaliseert contrasten, kleuren en scherpte voor een levensechte beeldkwaliteit. Deze technologie werkt zelfs nog beter dan de bestaande Micro Dimming en zorgt dan ook voor een weergaloze kijkervaring.

Hogere snelheden, krachtigere prestaties

De krachtige Quad Core processor maakt je Samsung Smart TV een stuk sneller. Hij reageert onmiddellijk op opdrachten en apps worden direct gestart. Ook multitasken met het Multi-Link Screen gaat nu erg snel.

Je Smart TV wordt nog sneller met Tizen

Tizen geeft je Smart TV aanzienlijk hogere prestaties. Opstarten, tv-programma's kiezen, je apps openen - alles gaat even snel.
De TV ondersteunt nu zelfs populaire lokale VOD-apps waarmee je heel gemakkelijk extra content kan bekijken.

Simpele, snelle draadloze verbinding

Via de ingebouwde Wi-Fi verbind je je Smart TV met internet zonder dat hiervoor allerlei kabels nodig zijn.
De omgeving blijft netjes opgeruimd zodat je volop geniet van het schitterende design van je TV.

Plug al je content rechtstreeks in de TV

Met ConnectShare bekijk je allerlei content in één eenvoudige stap. Doe gewoon je USB-stick of de kabel van je externe harde schijf in de TV om films,
muziek en foto's meer weer te geven op het grote scherm. *Ondersteunde formaten zijn onder andere AVI, ASF, MP3 en JPEG. Kijk in de handleiding voor de volledige lijst met ondersteunde formaten.

Creëer je eigen multimediacenter

Dankzij de HDMI-ingangen van Samsung TV's tover je je eigen kamer om in een multimediacenter. Via HDMI speel je content van allerlei apparaten rechtstreeks af op je TV.

Smart Hub opent zonder vertraging elke bron en ieder type materiaal

De nieuwe Smart Hub is het vaste toegangspunt voor live TV, Over The Top (OTT), games en meer. Je favoriete content is beschikbaar zodra je de TV aan zet. * Je hebt een internetverbinding nodig. Mogelijk niet in alle talen en regio's beschikbaar.

Extra informatie Reviews (0) Betrouwbare service