Gratis bezorging vanaf € 99,- | Bezorging van maandag t/m zaterdag | Wenst u een persoonlijke aanbieding? Neem dan Contact met ons op.

Samsung QLED TV

Samsung QLED TV

Q PICTURE

Turns light into perfect color

Sta je wel eens stil bij de prachtige kleuren van een glas-in-loodraam? Het licht brengt de kleuren tot leven. Het is de perfecte illustratie waarom Samsung voor Quantum dots kiest. De piepkleine nanokristallen creëren immers de meest zuivere kleuren en de helderste beelden. Het anorganische materiaal heeft bovendien een zeer lange levensduur.
Door het gebruik van vernieuwde Quantum dots zijn zowel de kleurweergave als de licht-efficiëntie sterk verbeterd. Samsungs nieuwe QLED TV’s zijn de eerste TV’s met 100% kleurvolume en maximale helderheid van 1.500 tot 2.000 nits. Het TV-paneel is vernieuwd om nog beter contrast te leveren, en een optimale kijkhoek.

Samsung QLED TV Q PICTURE

 

Q STYLE

Ontwerp jouw leefruimte

Een wirwar van kabels maakt zelfs een strak opgehangen TV slordig. Ook daar heeft Samsung aan gedacht. Al je randapparatuur sluit je aan op de One Connect Box, en je verbergt de One Connect Box en alle bronapparaten in de kast. Een enkele transparante kabel, de ‘Invisible Cable’, verbindt de televisie met de One Connect Box. Zo creëer je een nette, perfect afgewerkte opstelling. De ‘Invisible Cable’ geeft je de vrijheid om de TV te plaatsen waar je het wilt.
Samsungs nieuwe No Gap Wall-Mount maakt een ophanging mogelijk die perfect aansluit tegen de muur, zonder tussenruimte. De installatie is supersnel en eenvoudig. In 15 minuten hang je de TV in drie stappen op: installeer de muurbeugel, bevestig de ophangkit aan de TV, hang de TV aan de muur. Geen paniek als hij wat schuin hangt, je kunt hem tot 6° corrigeren, zonder nieuwe gaten te boren. De muurbeugel kan ook tot 15° naar voor gekanteld worden, zodat je perfect beeld hebt, ook als je de televisie iets hoger hangt.
Dit jaar heeft Samsung het Boundless 360° design nog verder verfijnd. Het minimalistisch design oogt fantastisch vanuit elke hoek. Het scherm heeft geen omkadering meer, zodat niets je afleidt van het beeld. Bij de Q9- en Q8-serie is de achterzijde is volledig uitgevoerd in hoog kwalitatief metaal.

Samsung QLED TV Q STYLE

 

Q SMART

Eén afstandsbdiening: bedien alle apparaten en mogelijkheden.

Een universele, en naadloze oplossing voor al je entertainment. Een snelle, en eenvoudige toegang tot al je bronnen, en één remote om alles te bedienen. Dankzij de One Remote Control bedien je alle aangesloten apparaten met één afstandsbediening.
De Smart Hub brengt al je entertainment samen op een plaats: live tv, externe bronnen, internettoepassingen, streaming diensten en games. Zo is een ingewikkelde afstandsbediening met een eindeloze hoeveelheid knopjes nu helemaal overbodig. Enkele toetsen volstaan om van de ene naar de andere content te surfen, je vindt alles in een wip terug. De Smart Hub herkent zelf welke apparaten je aansluit, en doet dat nu 2,5x sneller dan vorig jaar.
In 2017 heeft Samsung de Smart View app dezelfde gebruikersinterface gegeven als je televisie. Zo bedien je de TV vanaf je smartphone op een vertrouwde manier. Kijk rustig verder terwijl je op je smartphone door het aanbod bladert, en schakel nog sneller en makkelijker over naar iets nieuws.

Samsung QLED TV Q SMART

 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2