Gratis bezorging vanaf € 99,- | Bezorging van maandag t/m zaterdag | Wenst u een persoonlijke aanbieding? Neem dan Contact met ons op.

Radio Bakker Alkmaar vierde 45e verjaardag in 2013

Het is 4 oktober 2013 groot feest op het Scharlo bij Radio Bakker Alkmaar.

In de winkel Radio Bakker Alkmaar

Op 4 Oktober 1968 is het allemaal begonnen verteld Werner Bakker, mede eigenaar van Radio Bakker Alkmaar. Mijn ouders zijn begonnen in een kleine winkel, op het Scharlo 29. Na diverse uitbereidingen was de winkel al snel te klein en werd Radio Bakker Alkmaar verderop gevestigd in het voormalige verhuis en opslagbedrijf gebroeders Hoed op Scharlo 19. In de loop der jaren hebben we veel ontwikkelingen meegemaakt zoals de verkoop van de eerste kleuren tv in Alkmaar, plaatsten we antennes hoog op daken en had Radio Bakker Alkmaar als één van de eerste een videotheek.

Ons team is in de loop der jaren behoorlijk gegroeid, en is mijn vrouw Patricia inmiddels ook al 18 jaar in het bedrijf werkzaam. Ondertussen zijn er twee extra winkel medewerkers, en twee monteurs langs de weg.  Mijn ouders werken nog steeds mee op de achtergrond en voorzien ons vaak van goede raad. In al de jaren zijn we, en blijven we doorgroeien.

Met de nieuwste technieken en door goede afspraken met de grote merken, kunnen we tegen scherpe prijzen leveren, maar vooral met een service die uniek is in deze branche. Ook zijn we een aantal jaar gespecialiseerd in digitale tv ontvangst, dus voor het aanpassen of aanschaffen van een UPC of Ziggo abonnement, bent bij ons aan het juiste adres. Voor ons is de snelheid belangrijk, als bijvoorbeeld vandaag uw wasmachine aan vervanging toe is, kunnen we de nieuwe machine vaak dezelfde dag nog bezorgen en installeren. 

Het jubileum is met vele acties gevierd. Samen met de merken Samsung,  Loewe,  Philips,  Bose,  Onkyo,  AEG, Miele, Dyson en UPC, plus demonstraties van de allernieuwste 4K (ultra HD) tv’s (4x zo mooi als HD beeld). Er zijn voldoende parkeerplaatsen om de hoek, vlak voor de rotonde, en u ontvangt uw parkeergeld van ons retour, vraag hiernaar in de winkel.