Radio Bakker Alkmaar
Radio Bakker Alkmaar Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 642 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

WHD BTR 203

WHD BTR 203

€ 125,00
Inclusief belasting
Geniet van haarscherp beeld met de WHD BTR 203. Deze 108cm LED televisie heeft een 4K resolutie en Neo QLED-technologie voor de beste beeldkwaliteit. Ook beschikt hij over Dolby Atmos en spraakgestuurde afstandsbediening. Compatible met Amazon Alexa, Google Assistant en Samsung Bixby.

  • Service op maat: Uw tevredenheid, onze prioriteit.
  • Jarenlange expertise in elektronica voor u.
  • Koop nu, betaal later met Klarna/Afterpay.
  • Topbeoordelingen: Uw vertrouwen, onze belofte.
  • Tot meer dan 10 jaar zekerheid met ons servicepakket.

Voorraad van onze winkels:

De WHD BTR 203 is een indrukwekkende LED televisie met een scherm van 108cm en een resolutie van 3.840x2.160 pixels. De 4K resolutie levert prachtige beelden op die nog versterkt worden door de Neo Quantum Processor 4K en QLED-Technologie. Bovendien beschikt deze televisie over High Dynamic Range (HDR), HDR 10+ en Hybrid Log Gamma (HLG) voor nog meer helderheid en contrast. Met een PQI van 4.500 en 100 Hz-Technologie ben je verzekerd van vloeiende beelden.

De WHD BTR 203 is geschikt voor ontvangst van DVB-T2, DVB-S2, DVB-C en beschikt over Dolby Atmos en een maximaal gezamenlijk vermogen van 40 Watt. De televisie kan bediend worden met voice control en is compatible met Amazon Alexa, Google Assistant en Samsung Bixby. Met internet TV en SmartTV heeft u direct toegang tot uw favoriete content.

De Ambient-Modus maakt van uw televisie een stijlvol onderdeel van uw interieur wanneer u geen televisie kijkt en met de spraakgestuurde afstandsbediening is de bediening zeer gemakkelijk. Met een energieklasse G is deze televisie ook nog eens milieuvriendelijk. Ervaar de toekomst van televisiekijken met de WHD BTR 203.
Kleur
Zwart
WHD
1240250420310
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking