Gratis bezorging vanaf € 99,- | Bezorging van maandag t/m zaterdag | Wenst u een persoonlijke aanbieding? Neem dan Contact met ons op.

Miele

Waarom een Miele vaatwasser?

Uw kwetsbare, kostbare wijnglazen gewoon in de vaatwasser?

Met Miele geen probleem! Zelfs kwetsbare, dunne glazen kunt u met een gerust hart in uw Miele vaatwasser reinigen. Dit bevestigt de gerenommeerde wijnglazenproducent Riedel. Voor de reiniging van zijn glazen (mond- en machinegeblazen) beveelt Maximilian Riedel Miele vaatwassers aan.

Snel maar toch schoon

Beste reinigingsprestaties... Samen onovertroffen: het nieuwe afwasprogramma QuickPowerWash van Miele en de daarop afgestemde UltraTabs Multi bereiken de best mogelijke reinigings- en droogresultaten voor normaal vervuild vaatwerk in 58 minuten. De speciaal ontwikkelde tabs lossen snel op binnen slechts 2-3 minuten. Daarmee is direct aan het begin van het afwasprogramma al voldoende reinigingsmiddel aanwezig. Het resultaat: Reinigingsresultaat A!

Greeploze vaatwassers

De Miele vaatwassers met Knock2Open passen uitstekend in een keukenontwerp zonder handgrepen. Klop tweemaal op de deur en de vaatwasser gaat vanzelf open, zonder handgreep.

 

Waarom een Miele wasmachine?

Zuinig. Ook bij kleine wasjes.

Revolutionair zuinig bij elke belading. Miele wasmachines met PowerWash 2.0 wassen tot 40% zuiniger dan vereist voor energie-efficiëntieklasse A+++ en wassen zelfs kleine hoeveelheden wasgoed zeer energie-efficiënt. Het geheim: De innovatieve wastechnologie Spin&Spray gebruikt minder water en bespaart daardoor op verwarmingsenergie. En dat alles bij zeer goede reinigingsprestaties, uitmuntende spoelresultaten en een gemiddelde programmaduur, zelfs bij het programma voor Katoen Eco.

Snel maar toch schoon.

Sneller schoon is niet mogelijk. Met QuickPowerWash garandeert een Miele wasmachine een eersteklas wasresultaat in een recordtijd. Namelijk in minder dan 60 minuten wasresultaat A!

Nooit meer te veel doseren.

Het Miele TwinDos-systeem kan gebruikt worden met UltraPhase 1- en UltraPhase 2-wasmiddel van Miele of met regulier wasmiddel of wasverzachter. Voor de beste resultaten gebruikt u het speciale wasmiddel van Miele, vervolgens doseert het TwinDos-systeem geheel automatisch de juiste hoeveelheid op het ideale moment tijdens het wasproces. Of het nu gaat om bonte of witte was, het TwinDos-systeem doseert het beste vloeibare wasmiddel voor uw wasgoed.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2