Gratis bezorging vanaf € 99,- | Bezorging van maandag t/m zaterdag | Wenst u een persoonlijke aanbieding? Neem dan Contact met ons op.

Miele wasmachine

Miele wasmachine logo

Wat maakt een Miele wasmachine zo bijzonder? Radio Bakker Alkmaar legt graag alle productvoordelen van Miele wasmachines toe.

 

Miele TwinDos: Het beste systeem voor vloeibaar wasmiddel

Het TwinDos-systeem in een Miele wasmachine kan gebruikt worden met UltraPhase 1- en UltraPhase 2-wasmiddel van Miele of met regulier wasmiddel of wasverzachter. Voor de beste resultaten gebruikt u het speciale wasmiddel van Miele, vervolgens doseert het TwinDos-systeem geheel automatisch de juiste hoeveelheid op het ideale moment tijdens het wasproces. Of het nu gaat om bonte of witte was, het TwinDos-systeem doseert het beste vloeibare wasmiddel voor uw wasgoed.

 
 
 
 

Miele CapDosing De perfecte aanvulling op speciale wasprogramma's

De beste wasresultaten voor speciale textielsoorten dankzij praktische dosering via een capsule in de wasmiddellade. Miele caps bieden de perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma’s. U plaatst een cap eenvoudigweg in de wasmiddellade. De Miele wasmachine doseert vervolgens geheel automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wasproces. U heeft keuze uit vijf speciale wasmiddelen, drie wasverzachters, impregneermiddel en een Booster.

 
 

QuickPowerWash: sneller kan niet schoon

Met QuickPowerWash garandeert een Miele wasmachine een eersteklas wasresultaat in een recordtijd. Namelijk in minder dan 60 minuten wasresultaat A!

Miele QuickPowerWash wasmachine