Gratis bezorging vanaf € 99,- | Bezorging van maandag t/m zaterdag | Wenst u een persoonlijke aanbieding? Neem dan Contact met ons op.

Loewe

Loewe Bij Radio Bakker Alkmaar

LoeweRadio Bakker Alkmaar is een onafhankelijke Loewe shop-in-shop dealer met volledig assortiment aan Loewe-televisies, Loewe audio en Loewe randapparatuur met uitstekende ondersteunende installatieservices. Loewe apparatuur staan demonstratie klaar in onze winkel aan het Scharlo nummer 19 in Alkmaar.

 

Waarom Loewe bij Radio Bakker Alkmaar?

Omdat u de juiste Loewe producten wilt: het juiste advies in onze winkel. En omdat u uw Loewe perfect en bijna altijd gratis geinstalleerd wilt hebben door onze porefessionele installatie service. Maar vraag ook naar onze supersnelle leveringsmogelijkheden binnen 24 uur. De volledige garantie wordt door ons zelf met premium service binnen 24 uur opgelost. Dit 3 jaar gratis.

 

Loewe: made in Germany

Innovatie, precisie en duurzaamheid: Loewe komt al meer dan 90 jaar de belofte "Made in Germany" na. En dat doet Loewe ook in de toekomst – met innovatieve, nuttige technologie, een bekroond design en de hoogste kwaliteitsstandaarden. 

Kwaliteit volgens Thomas Günther.

Een toestel van Loewe moet enthousiasmeren en inspireren. Dat kan echter alleen wanneer de verwachtingen worden overtroffen – daarom wilt Loewe wij de beste zijn. Loewe probeert dit te bereiken met het "nul fouten”-principe: Loewe test de kwaliteit niet pas in de woonkamer van de klant, maar wilt de klant een perfect toestel leveren.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4