Gratis bezorging vanaf € 99,- | Bezorging van maandag t/m zaterdag | Wenst u een persoonlijke aanbieding? Neem dan Contact met ons op.

Liebherr

Waarom een Liebherr koelkast bij Radio Bakker Alkmaar?

Omdat u de juiste Liebherr koelkast wilt: het juiste advies in onze winkel. En omdat u uw nieuwe Liebherr inbouw koelkast perfect ingebouwd wilt hebben door onze porefessionele installatie service. Maar vraag ook naar onze supersnelle leveringsmogelijkheden binnen 24 uur.

 

Waarom een Liebherr koelkast?

Liebherr BioFresh: Bespaar ieder jaar ca. € 150,-

Des te verser de levensmiddelen, des te waardevoller zijn deze voor een gezonde voeding. Een goede reden om te kiezen voor BioFresh. Want BioFresh garandeert het perfecte klimaat voor een superlange versheid. Bij een temperatuur van net boven 0°C en een ideale luchtvochtigheid behouden groente en fruit, vlees, vis en melkproducten hun gezonde vitaminen en smaak tot wel driemaal langer dan in het normale koeldeel.

Wist u bijvoorbeeld dat u met BioFresh kropsla 13 dagen vers kunt houden? Dat is maar liefst 8 dagen langer dan in het koelgedeelte. Appels zijn tot 80 dagen te bewaren en Parmezaan blijft 110 dagen goed.

Van het voedsel dat we weggooien bestaat ruim 40% uit vlees, vis, kaas, zuivel, groente en fruit. Wanneer deze levensmiddelen langer houdbaar blijven, hoeft er minder te worden weggegooid en kunt u ieder jaar naar schatting zo'n € 150 besparen.

 

Liebherr Duo Cooling: Geschikt voor onverwarmde ruimte (> 0°)

Met de 2 volledig gescheiden koelsystemen kan de temperatuur in het koel- en vriesdeel apart en zeer nauwkeurig worden ingesteld. Doordat er geen luchtuitwisseling plaatsvindt, wordt overdracht van geuren en uitdroging van gekoelde levensmiddelen voorkomen.

 • Geschikt voor plaatsing in onverwarmde ruimtes (> 0°C)
 • Temperatuur koel- en vriesdeel kunnen apart worden ingesteld
 • Tijdens langere afwezigheid kan koeldeel worden uitgeschakeld
 • Producten in koeldeel hoeven niet te worden verpakt om uitdroging te voorkomen

 

Liebherr Smart Grid: Voorbereid om straks minder te betalen

In de nabije toekomst is het mogelijk om via een intelligente elektriciteitsmeter de energiekosten verder te verminderen. Energieleveranciers kunnen dan op basis van vraag en aanbod de kWh prijs variëren. SmartGrid zorgt er voor dat de diepvrieskast bij een lage energieprijs extra koudereserves opbouwt.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 152

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 152

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5