Gratis bezorging vanaf € 99,- | Bezorging van maandag t/m zaterdag | Wenst u een persoonlijke aanbieding? Neem dan Contact met ons op.

LG

 

Waarom een LG TV?

LG: het eerste merk in OLED TV

In deze tijd vergeten mensen te vertrouwen op hun zintuigen en nemen genoegen met ‘oké’. LG neemt géén genoegen met ‘oké’ en heeft een nieuwe TV-categorie ontwikkeld. TV’s die films en series tonen zoals de makers ze werkelijk hebben bedoeld. Geniet van quality time met je dierbaren.
Neem alleen genoegen met het beste: LG OLED TV.

OLED-pixels zijn zelfoplichtend, wat betekent dat ze afzonderlijk van elkaar aan en uit gaan. Dit zorgt voor een oneindig contrastbereik van het helderste wit tot het diepste zwart. Hierdoor krijgt het beeld ongelofelijk veel diepte en komen de mooiste kleuren tot leven.

HDR is een technologie die de beeldkwaliteit zichtbaar verbeterd. Kleuren zijn realistischer en beelden zijn levendiger door een grotere afstand tussen lichte en donkere delen. Door het oneindige contrast van OLED is deze TV de perfecte HDR TV. OLED HDR biedt volledige ondersteuning voor Dolby Vision en HDR 10.

De OLED TV van LG biedt een zeer ruime kijkhoek. Hij toont ongelooflijk consistent contrast en heldere kleuren, ongeacht jouw postitie ten opzicht van de televisie.

 

LG Super UHD 4K

LG Super UHD TV verbetert je kijkervaring. De LG Super UHD TV ondersteunt zowel Dolby Vision als HDR10 en kent een uitgebreid kleurenbereik. Het ultradunne design past in ieder interieur. Ervaar zelf hoe beelden tot leven komen met realistische kleuren, hoge contrasten en een uitzonderlijke resolutie.

HDR Super zorgt ervoor dat je alle details van je film of serie ziet. Voor een optimale HDR ervaring, moet je TV meerdere HDR-formaten af kunnen spelen. HDR super ondersteunt de generieke HDR10 en Dolby Vision, een meer geavanceerde versie van HDR die garandeert dat de inhoud wordt weergegeven zoals het bedoelt is door de regiseur.

IPS 4K Quantum Display is de nieuwste IPS-technologie. Hij verbetert de efficiëntie van het kwantumeffect van de lichtbron en verschilt daarmee van de beeldschermtechnologie op basis van quantum dots.

 

Geluid ontwikkeld door Harman Kardon

Bij perfecte beeldkwaliteit hoort natuurlijk eersteklas geluidskwaliteit, daarom is het geluid van de ontwikkeld door Harman Kardon®. Het buitengewoon verfijnde geluid van Harman Kardon® verrijkt jouw kijkervaring nog verder.

 

 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2