Gratis bezorging vanaf € 99,- | Bezorging van maandag t/m zaterdag | Wenst u een persoonlijke aanbieding? Neem dan Contact met ons op.

LG 43UJ635v

Meer afbeeldingen

LG 43UJ635v
€ 549,00

Consistente beeldkwaliteit vanuit iedere kijkhoek


Het IPS 4K-scherm in LG UHD TV biedt rijke kleuren en een hoog contrast welke ook consistent blijven vanuit brede kijkhoeken.


Active HDR vergroot uw HDR-ervaring


Active HDR analyseert en optimaliseert HDR10- en HLG-content voor een adembenemende HDR-ervaring. Met de exclusieve verwerking van LG TV voor HDR10 en HLG, krijg je nog meer keuzemogelijkheden aan HDR-content.


Contrastverbetering voor optimale weergave


Het HDR-effect van LG gebruikt de unieke beeldverwerking die inhoud van het standaard dynamisch bereik upscaled om HDR-kwaliteit te vertonen. Door het contrast te versterken biedt de LG UDH TV een HDR-like kijkervaring.


De wetenschap van lichtbesturing


Ultra Luminance en Local Dimming verbeteren de helderheid en benadrukken de details door de achtergrondverlichting aan te passen en het beeld te verdelen in blokken van geïndividualiseerd contrast.


De resolutie opwaarderen naar 4K kwaliteit


De 4K Upscaler van LG versterkt de resolutie tot bijna 4K kwaliteit via de ultieme beeldverwerkingstechnologie.


Omring jezelf met rijk geluid


Laat je meenemen door het nieuwste en meest geavanceerde gesimuleerde surroundgeluid van LG met zeven virtuele kanalen voor superieure geluidskwaliteit.


webOS 3.5: Eenvoudig en leuk


Met de 'Magic Remote' en de unieke, verbeterde webOS 3.5 Launcher bar duik je in een eindeloze wereld vol premium content van alle populaire providers.


4K HDR Netflix series en films


Dankzij de Netflix ‘Hotkey’ heb je direct toegang tot alle hoogwaardige 4K HDR content van Netflix. Geniet nu nog meer van series en films.


LG webOS, eenvoudig en veilig


Het beveiligingsbeheer in webOS 3.5 ontving een prestigieus internationaal CC-beveiligingscertificaat en een UL CAP29001-certificaat voor zijn vermogen om superieure privacybescherming te bieden. Hij voorkomt installatie van onbevoegde toepassingen, hacking en privacylekken.

Beschikbaarheid: Op voorraad, 1-2 werkdagen

€ 549,00
Productbeschrijving Extra informatie Reviews (0) Betrouwbare service