Gratis bezorging vanaf € 99,- | Bezorging van maandag t/m zaterdag | Wenst u een persoonlijke aanbieding? Neem dan Contact met ons op.

Hoe neem ik contact op met Radio Bakker Alkmaar?

Hoewel de klantenservicepagina's van deze website de antwoorden op de meeste gestelde vragen bieden, kan het voorkomen dat u het antwoord op uw vraag niet op radiobakkeralkmaar.nl hebt kunnen vinden. Uiteraard kunt u met al uw vragen ook terecht bij onze adviseurs in onze winkel. Ook kunt u vanaf thuis of op uw werk/vakantieadres e.d. contact met ons opnemen.

U kunt Radio Bakker Alkmaar op de volgende manieren bereiken:

 

Wanneer is Radio Bakker Alkmaar bereikbaar?

De medewerkers van Radio Bakker Alkmaar zitten voor u klaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur (donderdag tot 21.00 uur) en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Is Radio Bakker Alkmaar actief op social media?

Ja, ook via Facebook en Twitter kunt u in contact komen met Radio Bakker Alkmaar. Daar beantwoord één van onze medewerkers uw vragen graag. Ook gebruikt Radio Bakker Alkmaar deze kanalen om nieuws over producten en acties onder de aandacht van friends, fans en followers te brengen.
https://nl-nl.facebook.com/RadioBakkerAlkmaar
https://twitter.com/RadioBakkerAlkm

Kan ik Radio Bakker Alkmaar een e-mail sturen?

Ja, dat kan via ons contactformulier.  Zo komt uw mail op het juiste adres binnen en zorgen wij ervoor dat uw bericht zo snel mogelijk beantwoord wordt.

Waar vind ik Radio Bakker Alkmaar?

Onze webwinkel is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Toch kunnen we ons voorstellen dat u een product 'in het echt' wilt zien of persoonlijk advies wilt inwinnen bij een van onze deskundige verkoopadviseurs. Radio Bakker Alkmaar is een zelfstandig bedrijf en heeft 1 winkel: op het Scharlo 19 in Alkmaar.

Wanneer is Radio Bakker Alkmaar geopend?

De openingstijden van elke Radio Bakker Alkmaar vindt u op de openingstijden pagina. Uitzonderingen op de openingstijden, zoals extra zondagopeningen en gewijzigde openingstijden op feestdagen vindt u ook hier


 

Wanneer is mijn reparatie klaar?

De gemiddelde reparatietijd is binnen 2 weken. Sommige reparaties voeren wij zelf uit, andere voeren onze service partners uit in samenwerking met de leverancier samengesteld. Reparaties kunnen afgegeven worden in onze winkel of er is aan-huis service. Vraag aan onze medewerkers wat de mogelijkheden voor u zijn. Onze reparatie service geldt alleen voor bij Radio Bakker Alkmaar gekochte apparatuur.


 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Bestellingen via Radio Bakker Alkmaar worden z.s.m. bezorgd. U kunt altijd een dag aangeven, in de meeste gevallen spreken wij direct ook een tijd af; zo hoeft u niet de hele dag thuis te wachten. Wanneer er alleen een dag is afgesproken kunt u via track en trace van DPD (uw persoonlijke link staat in het verzendbewijs) uw bestelling volgen.


 

Hoe dien ik een klacht in?

Bent u onverhoopt niet tevreden over onze producten of diensten, neem dan contact op met Radio Bakker Alkmaar

U kunt bellen naar:072-5110370

U kunt mailen via:
Ons contactformulier.

U kunt uw brief sturen naar:
Radio Bakker Alkmaar
t.a.v. Klantenservice
Scharlo 19
1815 CN  ALKMAAR


 

Hoe blijf ik op de hoogte van aanbiedingen en acties?

Op radiobakkeralkmaar.nl vindt u altijd ons assortiment. Alle aanbiedingen zijn in het aanbod op onze website verwerkt, dus de prijzen op radiobakkeralkmaar.nl zijn altijd actueel. Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuwe producten en acties? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Dit kunt u doen via de aanmeldlink, links onder aan deze pagina. Ook via Twitter en Facebook kunt u op de hoogte blijven. Op de actiepagina van radiobakkeralkmaar.nl vindt u altijd alle actuele acties.


 

Naar welk adres kan ik artikelen retourneren?

Bij onze webshop gekochte artikelen die u wilt retourneren kunt u via bijvoorbeeld DPD verzenden naar onderstaand adres. Wij verzoeken u voordat u een artikel opstuurt eerst goed de instructies en voorwaarden voor ruilen en retourneren te lezen. Deze vindt u hier.

Radio Bakker Alkmaar
t.a.v. retouren webshop
Scharlo 19
1815 CN  ALKMAAR

Producten die te groot zijn om met bijvoorbeeld DPD te verzenden kunnen desgewenst door Radio Bakker Alkmaar zelf worden opgehaald. Neem voor meer informatie hierover contact op met Radio Bakker Alkmaar. U vindt de contactgegevens boven aan deze pagina. Voor het retourneren van in de winkel gekochte producten, kunt u in onze winkel terecht.


 

Hoe neem ik als zakelijke klant contact op met Radio Bakker Alkmaar?

Radio Bakker Alkmaar levert niet alleen aan particulieren, maar is ook de betrouwbare partner voor zakelijke klanten. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op per e-mail via ons contactformulier of via telefoonnummer 072-5110370. U kunt vragen naar Dhr. W. Bakker.


 

Hoe kan ik solliciteren bij Radio Bakker Alkmaar?

Voor informatie over actuele vacatures en open sollicitaties kunt u via ons contactformulier contact met ons opnemen.


 

Wat is het bankrekeningnummer van Radio Bakker Alkmaar?

Voor het overmaken van geld naar onze rekening bij ABN-AMRO kunt u gebruikmaken van onderstaande gegevens:

IBAN: NL59ABNA0431098247
BIC: ABNANL2A

Wat is het KvK-nummer van Radio Bakker Alkmaar?

Radio Bakker Alkmaar is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Alkmaar onder nummer 37034356

Wat is het BTW-nummer van Radio Bakker Alkmaar?

Het BTW-identificatienummer van Radio Bakker Alkmaar is NL806666602.


 

Persvragen

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen via ons contactformulier.