Gratis bezorging vanaf € 99,- | Bezorging van maandag t/m zaterdag | Wenst u een persoonlijke aanbieding? Neem dan Contact met ons op.

Wasmachine advies

Uit welke mogelijkheden voor mijn nieuwe wasmachine kan ik kiezen? Radio Bakker Alkmaar adviseert u.

Vrijstaande voorlader wasmachine

Bediening en belading aan de voorkant (met patrijspoort)
Kan vrijstaand in de ruimte worden geplaatst (er kan een droger op geplaatst worden)
Deels geschikt voor onderbouwen (met afneembaar werkblad) of onderschuiven
Standaardafmetingen: 85 cm hoog, 60 cm breed, 60 cm diep

Bekijk het assortiment voorlader wasmachines van Radio Bakker Alkmaar...

 

Slimline-wasmachine

Bediening en belading aan de voorkant (met patrijspoort)
Kan vrijstaand in een ruimte geplaatst worden
Ruimtebesparend (slechts 45 cm diep)
Ideaal voor kleine ruimtes

Bekijk het assortiment slimline voorlader wasmachines van Radio Bakker Alkmaar...

 

Bovenlader wasmachine

Bediening en beladen aan de bovenkant (klep opent naar boven)
Ruimtebesparend (vanaf slechts 40 cm breed)
Ideaal voor kleine ruimtes
Kan vrijstaand in de ruimte worden geplaatst (niet geschikt voor onderbouw)
Veel modellen zijn verrijdbaar

Bekijk het assortiment bovenlader wasmachines van Radio Bakker Alkmaar...

 

Automatische zeep dosering

Met behulp van intelligente sensoren bepaalt de wasmachine volledig automatisch de exacte wasmiddelhoeveelheid voor uw was. U hoeft slechts het reservoir voor uw wasmiddel volledig te vullen, de wasmachine doseert precies de hoeveelheid wasmiddel dat nodig is. Hierdoor bespaart u wasmiddel en kan het bij gebruik van te veel wasmiddel water besparen bij het spoelen.

 

Super snel wasprogramma

Wilt u snel uw was schoon hebben? Tegenwoordig zijn er wasmachines met een speciaal speed programma: tot 5 kilo schoon wassen binnen 1 uur. In deze wasmachines zit een speciale douch welke het water met wasmiddel op uw was spuit zodat er met kracht gereinigd wordt. Hierdoor is het mogelijk om in korte tijd toch uw was schoon te krijgen. Dit wasprogramma kan wel meer water en stroom gebruiken dan een normaal wasprogramma.

 

Beter wasresultaat door betere mening wasmiddel en water

Om uw was goed schoon te krijgen moet het water en het wasmiddel goed met elkaar vermengt worden. Dit kan op verschillende manieren: lucht toevoegen om zo schuim te creëren voor een zuinige en betere reiniging op lage temperaturen (Samsung ecobubble). Ook kan de wasmachine het water en wasmiddel eerst onderin de machine mengen en daarna van bovenaf op de kleding in de wasmachine gespoten voor diepere reiniging (AEG OkoMix).

 

Inverter motor

Wasmachines met een inverter motor zijn stiller, zuiniger en gaan langer mee. Deze motoren hebben geen koolborstels meer. Het ontbreken van deze aan slijtage onderhevige onderdelen leidt tot een gegarandeerd langere levensduur. De meeste merken (Samsung, AEG, Bosch) geven 10 jaar garantie op dit type motor.

 

Stoomprogramma

Een stoomprogramma is een speciaal extra programma in de wasmachine buiten het wassen om. Er is een speciaal stoomprogramma om kreuk uit uw was te stomen. Dit is uw ideale strijkhulp: tot wel 50% minder strijktijd. Ook zijn er wasmachines die een speciaal stoom opfris programma hebben. Dit programma haalt alle luchtjes uit de was. De was wordt niet gereinigd!