Gratis bezorging vanaf € 99,- | Bezorging van maandag t/m zaterdag | Wenst u een persoonlijke aanbieding? Neem dan Contact met ons op.

Dyson

Dyson stofzuigers: voor een echt schone woonomgeving.

“Dyson-apparaten zijn ontworpen om allergenen te verwijderen en u te helpen controle te krijgen over uw huiselijke omgeving. Dyson wetenschappers en ingenieurs doen al meer dan 15 jaar onderzoek naar manieren om allergenen te verslaan.”

James Dyson, Uitvinder.

 

Dyson-stofzuigers zijn gecertificeerd als asthma & allergy friendly.

De microbiologen van Dyson werken nauw samen met Dysons ingenieurs om ervoor te zorgen dat onze machines steeds meer allergenen verwijderen. En met resultaat: Dyson beschikt over het grootste assortiment aan als asthma & allergy friendly gecertificeerde technologieën. Deze zijn door Allergy Standards Limited goedgekeurd voor mensen met allergieën.

 

Verwijdert zowel grover vuil als microscopisch kleine allergenen.

Dyson stofzuigers gebruiken een gepatenteerde cycloontechnologie om microscopisch kleine allergenen en bacteriën te verwijderen.

 

Makkelijk: Dyson snoerloze stofzuiger

Regelmatig schoonmaken helpt allergenen overal in huis te verwijderen. Snoerloze stofzuigers van Dyson worden aangedreven door de Dyson digitale motor. Ze hebben een hoge zuigkracht en reinigen erbovenop, eronder en ertussenin.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)