Gratis bezorging vanaf € 99,- | Bezorging van maandag t/m zaterdag | Wenst u een persoonlijke aanbieding? Neem dan Contact met ons op.

Dit is Radio Bakker Alkmaar

Over Radio Bakker Alkmaar

Service

Radio Bakker Alkmaar onderscheid zich van alle andere zaken in de regio door een eigen servicedienst en jarenlange ervaring en vakkundigheid. Radio Bakker Alkmaar is al sinds 4 oktober 1968 actief, zie het 45 jarig jubileum persartikel van 4 oktober 2013.

Zo is het voor Radio Bakker Alkmaar heel normaal dat als u een apparaat aangeschaft heeft, het nog vaak -DEZELFDE DAG- bij u in huis en meestal -GRATIS- wordt geïnstalleerd. (vraag naar uw mogelijkheden en voorwaarden)

 

Overzichtelijk assortiment

In de winkel van Radio Bakker Alkmaar vindt u een overzichtelijk assortiment. In ons assortiment voeren wij o.a. de merken Loewe en Bose met alle toebehoren zoals meubels en bevestigingsmaterialen. Wij voldoen aan de strenge voorwaarden voor installatie van Loewe, Bose en Ziggo radio & televisie. Veel grote merken staan demonstratie klaar in de winkel. Denk hierbij aan Samsung, Philips, Onkyo, Denon, Marantz, AEG, Bosch, Miele, Liebherr.... Het voordeel van een bedrijf zonder hoofdkantoor zorgt ervoor dat naast de in de winkel gepresenteerde apparaten ook andere apparaten snel te leveren zijn, vaak al in 1 tot 3 werkdagen.

 

Klant vriendelijk

Bezoek Radio Bakker Alkmaar op het Scharlo 19 in Alkmaar en ervaar dat wij tijd voor u maken en dat er nog persoonlijke service bestaat. U kunt ons dan ook direct aan de telefoon krijgen, zonder callcenter met een duur 0900 nummer. Dat Radio Bakker Alkmaar klantvriendelijkheid belangrijk vindt blijkt ook uit een onderzoek van het Noord-Hollands dagblad. Het Noord-Hollands Dagblad heeft de lezers van de ombudspagina gevraagd wie zij het meest klantvriendelijkste bedrijf in de regio vinden. Radio Bakker Alkmaar kwam daarbij op de eerste plaats. Een hele eer! De nominaties zijn gebaseerd op de vermeldingen in de populaire rubriek Klasse! op de ombudspagina van het Noord-Hollands Dagblad. Zoals de krant daar al meld; er zijn gelukkig nog vele ondernemers die een stapje harder willen lopen voor de klant.

 

De medewerkers van Radio Bakker Alkmaar

Dhr. W. Bakker. Oprichter van het bedrijf. Helpt bij complexe installaties en bij bedrijfsinstallaties. Is ook actief in de eigen technische dienst en als verkoopadviseur in de winkel.

Mevr. M. Bakker. Verantwoordelijk voor de administratie en financiën binnen het bedrijf.

Dhr. W. Bakker. Eigenaar van het bedrijf. Bepaalt mede het assortiment in de winkel. Verzorgt alle reclame uitingen in de media. Verkoopadviseur zowel in de winkel als bij klanten thuis.

Mevr. P. Bakker. Eigenaresse van het bedrijf. Verkoopadviseur in de winkel. Specialist in abonnementen van digitale TV, telefonie en internet.

Dhr. R. Bakker. Mede eigenaar van het bedrijf. Is verkoopadviseur in de winkel en grafisch vormgever voor reclame uitingen.

Dhr. M ten Cate. Verkoopadviseur in de winkel en maker van deze website. Specialist in abonnementen van digitale TV, telefonie en internet. Maakt de planning voor de installatie routes. Ontwerpt ook alle reclame uitingen en houdt de verkoopprijzen in de gate.

Dhr. C. Blankendaal. Installateur beeld, geluid en huishoudelijke apparaten.

Dhr. B. Hoogland. Installateur beeld, geluid en huishoudelijke apparaten. Tevens gecertificeerd Ziggo installateur.

 

Tot ziens in onze winkel! Scharlo 19, in Alkmaar.

 

De winkel Radio Bakker Alkmaar

 

Geschiedenis:

 

De opening, 4 oktober 1968

Opening Radio Bakker Alkmaar

 

Oude bezorgbus

Radio Bakker Alkmaar oude bezorgbus