Gratis bezorging vanaf € 99,- | Bezorging van maandag t/m zaterdag | Wenst u een persoonlijke aanbieding? Neem dan Contact met ons op.

Radio Bakker Alkmaar in het nieuws

Radio Bakker Alkmaar presenteert 23 november 2016 Bose home-entertainmentsysteem

ALKMAAR, zondag 20 november 2016 - Schoonheid streelt het oog, maar ook het oor. En dus maakte Bose zijn beste home-entertainmentsysteem mooi in elk aspect. Akoestiek, vormgeving, vakmanschap en gemak zijn kenmerken van het Bose Lifestyle 650 home entertainment system. Dit 5.1-systeem is gemaakt voor muziek, films en tv, en ontworpen om net zo goed te klinken als het eruitziet. Ervaar het woensdag 23 november zelf tijdens de presentatieavond van dit systeem bij Radio Bakker Alkmaar aan het Scharlo 19 in Alkmaar.

Kleine OmniJewel satellite speakers herbergen dubbele overstaande drivers en vormen zo de eerste omnidirectionele luidsprekers van Bose voor 360°-geluid. De slanke centerluidspreker bevat vijf nauwkeurig geplaatste luidsprekers en heeft een behuizing van geborsteld geanodiseerd aluminium. Hij werkt samen met de OmniJewel speakers om geluid te produceren dat uit alle richtingen lijkt te komen.

De basmodule elimineert ruis dankzij de QuietPort technologie en uiterst geavanceerde DSP en produceert verassend diep en helder basgeluid. Dit alles bij elkaar laat iedereen in de ruimte genieten van verbluffende audio, waar ze ook zitten of staan. Niet alleen ziet het gebogen glas van de console er fantastisch uit, maar ook de binnenkant voldoet met de nieuwste technologie aan de moderne eisen: 4K-weergave, zes HDMI ingangen, wifi-muziektechnologie, Bluetooth met NFC-koppeling en meer.

En er is even hard gewerkt om alles zo eenvoudig mogelijk te houden. Unify technologie leidt gebruikers door de installatieprocedure met stapsgewijze instructies op het scherm. De achterluidsprekers en basmodule maken draadloos verbinding, zodat ze nog gemakkelijker te plaatsen zijn. En dankzij de ADAPTiQ audiokalibratie wordt het geluid nauwkeurig afgestemd op de ruimte en alles wat daarin staat.

Dus wie het systeem thuis hoort, hoort het op z'n allerbest. Inschrijven voor presentatieavond van dit systeem en een workshop met medewerkers van Bose kan met een e-mail naar: info@radiobakkeralkmaar.nl of tel. 072-5110370.

 

Radio Bakker Alkmaar al 47 jaar uniek en groeiende

ALKMAAR, zondag 22 november 2015 - Sinds dit jaar is het team bij Radio Bakker Alkmaar nog sterker geworden met de derde generatie. Rowan Bakker, (links bij de paal) is verantwoordelijk als gastheer in de winkel en geeft een prima aankoopadvies op maat, plus verbluffende demonstraties.

Team Radio Bakker Alkmaar

Naast Rowan staat Patricia Bakker, ook zij ontvangt iedereen vriendelijk in de winkel en heeft de ruime sortering witgoed voor haar rekening genomen, hiernaast is ze gespecialiseerd in de abonnementen van Ziggo. Naast Patricia staat Werner Bakker. Werner is verantwoordelijk voor advies aan huis of bij bedrijven, en is onder andere  gespecialiseerd in de merken Loewe, Bose en Sonos. Naast Werner staan Coen Blankendaal en Barry Hoogland. Deze heren nemen de bezorging en montage al jaren voor hun rekening. Of het nu gaat om een tv perfect te monteren aan de wand of een tv lift, kabels op een speciale manier weg te werken, was-tips te geven bij het plaatsen van een wasmachine; ze kunnen bijna alles. Rechts naast de paal staat Michel ten Cate. Hij is verantwoordelijk voor de luxe website met webshop van Radio Bakker Alkmaar. Tevens bijt Michel zich vast als prijswaakhond en zorgt er voor dat niemand te veel betaalt. Aan de linkerkant staan Wim en Marianne Bakker, oprichters sinds 1968 van Radio Bakker Alkmaar. In januari 2014 hebben ze zaak overgedaan aan Werner en Patricia, maar een aantal dagen in de week zijn ze achter de schermen aanwezig voor technische en administratieve werkzaamheden.
In onze branche blijven we uniek. Iemand die bij ons een tv gekocht heeft, en er zou wat mee zijn, kunnen we normaal gesproken dezelfde dag nog een oplossing bieden en uitvoeren. Dit is bij een grootwinkelbedrijf of bij een internetshop meestal niet mogelijk. Tegenwoordig merken we dat niet alles meer draait om de prijs. Mensen willen toch persoonlijk advies, bedieningsgemak, design, een superieur beeld en geluid, hulp bij Ziggo en een snelle service.       
Voor de toekomst heeft Radio Bakker Alkmaar nog veel ludieke plannen. Komende periode en met de zes koopzondagen voor de boeg is Radio Bakker Alkmaar weer veel dingen van plan: messcherpe acties, thema’s zoals draadloos geluid, de Philips plus Samsung spektakel dag en hebben ze bij een aankoop cadeaus voor jong en oud. Hou hiervoor de kranten en de nieuwe website in de gaten. Of schrijf in op de nieuwsbrief.
U bent altijd welkom in onze vernieuwde winkel op het Scharlo bij Radio Bakker Alkmaar. Parkeren kan op de laatste drie aangegeven parkeerplaatsen voor de deur of op de hoek bij de rotonde. Er is voldoende parkeergelegenheid (betalen hiervoor gaat alleen met een betaalpas. U krijgt uw parkeergeld van ons retour).

 

 

 

Grote loterij bij Radio Bakker Alkmaar

ALKMAAR, zondag 28 december 2014 - Vandaag is de grote trekking van de december loterij bij Radio Bakker Alkmaar. Alle klanten die in december een nieuw artikel kochten kregen hier een lot bij. Vandaag de kans op een mooie prijs.

Het volledige team van Radio Bakker Alkmaar is aanwezig. Het is inmiddels 16:00 uur. de winkel loopt helemaal vol. Door de kaasvader van de Alkmaarse kaasmarkt worden de lootjes getrokken. Er waren diverse prijzen zoals een magnetron, TV, koffiezetapparaat, bluetooth speaker en ga zo maar door. Alle prijzen waren ter beschikking gesteld door Radio Bakker Alkmaar en hun leveranciers. Heel veel klanten gingen met een mooie prijs de deur uit.

 

Radio Bakker Alkmaar blijft na al die jaren uniek

ALKMAAR, zondag 29 juni 2014 - Radio Bakker Alkmaar is sinds 1968 gevestigd op het Scharlo in Alkmaar. De zaak is gespecialiseerd in het leveren van beeld, geluid en witgoed apparaten. Door de goede contacten met de fabrikanten kunnen ze het gewenste product voor een scherpe prijs aanbieden. En door een goed team kunnen zij de juiste informatie plus advies geven. Dit doen ze ook vaak bij de klant aan huis of op het bedrijf.

Hierna worden de apparaten door vakkundige monteurs gemonteerd en ingesteld. Doordat Radio Bakker een eigen monteursteam heeft, is geen opdracht te gek. Of er nu een tv in de slaapkamer aan het plafond moet hangen, via een lift uit de vloer moet komen of dat er een koelkast in een yacht gebouwd moet worden. Bijna niets gaat hen te ver. Zij blijven zich ook ontwikkelen met alle innovaties van nu en de toekomst, met onder andere draadloos geluid, grote smart schermen, Beamers, aanleg geluidinstallaties in bedrijven en fabriek ruimtes, professionele witgoed apparaten, (inbouw en vrijstaand), wijnkoelers, enzovoort. Ook heb ben zij eerdaags als eerste in de regio een eigen UPC monteur in huis. Dus dezelfde dag de nieuwe tv in huis geleverd plus aangesloten met de benodigde UPC producten en een abonnement naar wens (laat het huidige UPC abonnement vrijblijvend door Radio Bakker beoordelen). Veel bedrijven en instellingen weten ohen ook te vinden voor het leveren van producten en diensten. Zo is het mogelijk om een audio en omroep systeem te huren voor groepen tot tweehonderd personen. Kom daarom snel eens langs en wordt verrast door het aanbod, service, vakbekwaamheid en gedrevenheid. Voor de deur is gelegenheid tot laden en lossen, op de hoek ongeveer twintig meter verder is er een groot parkeerterrein (vraag gerust het parkeergeld terug). Kijk ook eens op www.radiobakkeralkmaar.nl.