Gratis bezorging vanaf € 99,- | Bezorging van maandag t/m zaterdag | Wenst u een persoonlijke aanbieding? Neem dan Contact met ons op.

Consumenten projecten

Consumenten projecten

Radio Bakker Alkmaar doet veel diverse projecten bij klanten thuis. Om een idee te  krijgen wat wij zoal kunnen geven wij een aantal projecten weer. Voor bijna alle wensen hebben wij de oplossing. Neem gerust met Radio Bakker  Alkmaar contact op voor uw mogelijkheden.

 


 

 

Loewe OLED TV met ingebouwde soundbar in nis gemonteerd

In samenwerking met de aannemer is deze NIS ontworpen. Alle kabels zijn op het advies van Radio Bakker Alkmaar naar deze nis getrokken. De geadviseerde Loewe TV bied naast een fantastische beelweergave ook een vol geluid. Hierdoor zijn er geen extra losse boxen nodig. De extra functies zoals YouTube, Netflix, uitzending gemist en opnemen zijn allemaal in de TV geintegreerd. Zo zijn er geen extra apparaten nodig.

 Montage Loewe OLED TV in nis

 


 

Montage LG OLED TV aan hangend Spectral meubel met Sonos geluid erin

Als TV is gekozen voor de ultra dunnen LG OLED TV voor een fantastisch mooi beeld vanuit elke hoek in de kamer. Voor het geluid is gekozen voor een Sonos soundbar i.c.m. een Sonos draadloze subwoofer. Deze zijn beide in het meubel geplaatst. Het meubel is een Spectral Next. Dit zijn zelf samen te stellen meubels. Zo is de de breedte te kiezen, de kleur en de uitvoering: met of zonder speakers erin/hangend of staand? In dit geval een 1.80 meter breed meubel met speakers erin en hangend. Ernaast een gedeelte voor het opbergen van accessoires.

 TV op meubel

 


 

Montage TV aan TV-lift systeem.

In dit meubel zit een TV lift systeem ingebouwd. Zo kan de TV "verdwijnen" in het meubel als er geen TV gekeken wordt. Radio Bakker Alkmaar heeft een nieuwe Loewe TV gemonteerd aan dit lift systeem. De juiste afmeting, zodat deze precies in het meubel kan wegzakken. De TV is verder uitgebreid met het Bose Lifestyle systeem. Deze kan in de dichte kas geplaats worden (rechts achter de bank) en ook nog bediend worden. Dus bijvoorbeeld radio luisteren kan met een volledig gesloten kast zonder zichtbare TV.

 

Montage TV aan lift

 


Curved TV op een curved muur

Op de ronde muur heeft Radio Bakker Alkmaar een Samsung Curved TV opgehangen. De curved TV heeft dezelfde ronding als de muur. De Ziggo decoder is netjes achter de TV bevestigd.

 Curved TV


 

Beeld en geluid in de woonkamer zonder zichtbare kabels en zonder zichtbare randapparatuur.

In deze woonkamer heeft Radio Bakker Alkmaar een Loewe Individual Compose 46 televisie opgehangen i.c.m. een Loewe 5.1 surround luidspreker systeem en een uit het zicht geplaatste Blu-ray speler, ook voor het afspelen van DVD en CD. Alle kabels hebben de installateurs van Radio Bakker Alkmaar i.s.m. een electriciën tijdens de verbouwing al getrokken. Na de verbouwing hebben de installateurs van Radio Bakker Alkmaar alle apparatuur geïnstalleerd.

Loewe TV wandbevestiging

 


 

Beeld en geluid in de keuken.

In deze keuken heeft Radio Bakker Alkmaar een Loewe Connect 26 LED televisie opgehangen. Deze televisie heeft door zijn ingebouwde digitale tuner direct toegang tot digitale en HD zenders van Ziggo. Tevens is deze TV aangesloten op het internet waardoor internet radio en streamen van muziek mogelijk is. Zelfs mogelijk is om een opname gemaakt op de TV van de woonkamer in de keuken te kijken. Alle kabels hebben de installateurs van Radio Bakker Alkmaar i.s.m. een  electriciën tijdens de verbouwing al getrokken. Na de verbouwing hebben de installateurs van Radio Bakker Alkmaar de TV opgehangen en geïnstalleerd.

TV in keuken

 


 

Mooi beeld in combinatie met goede geluidskwaliteit

Voor deze woning is gekozen voor een Samsung LED TV i.c.m. Bose CineMate 1 SR Soundbar. De TV is zo dicht mogelijk tegen de wand gehangen, daaronder is de Bose Soundbar bevestigd. De draadloze subwoofer is uit het zicht geplaatst. De afstandsbediening van de Bose Soundbar is geprogrammeerd voor de randapparatuur en TV, zodat de volledige basisbediening met 1 afstandsbediening kan. In de TV een UPC CI+ module met HD geïnstalleerd voor de haarscherpe beeldkwaliteit.

Project Samsung beeld en Bose geluid

 


 

Loewe TV zwevend boven de kast opgehangen

De kast was reeds door de klant uitgezocht. Met deze afmetingen is de klant naar Radio Bakker Alkmaar gegaan en wilde daar de TV zwevend boven gehangen hebben. In de kast staat een Blu-ray speler verstopt. Ondanks dat de kast dicht is, is de Blu-ray speler wel met de afstandsbediening van de TV te bedienen. De TV is voorzien van een goed luidsprekersysteem, waardoor er in dit geval geen extra luidsprekers nodig zijn.

Loewe TV ophangen boven kast

 


 

Loewe TV op floorstand

Deze klant wilde graag een TV in de hoek van de woonkamer, zonder een groot meubel. Daarvoor heeft Loewe een speciale floorstand ontwikkeld. In de pijp aan de achterzijde van de floorstand zijn alle kabels weggewerkt. De stroom en antenne kabels gaan netjes via de kabelgoten op de plint naar de aansluitpunten. Niets meer van te zien. Op het board aan de voet staat een bijpassende Blu-ray speler. Deze is te bedienen met dezelfde afstandsbediening als de TV. De Blu-ray speler speelt naast Blu-ray ook DVD's en CD's af. De radio zit in de TV ingebouwd. Het TV luidsprekersysteem met ingebouwde subwoofer is voldoende voor een goede geluidsweergave zonder extra luidsprekers.

Loewe TV op floorstand

 


 

Loewe Rack met Loewe TV, Loewe Blu-ray en Loewe geluid

Loewe 94 cm LED TV op het officiële Loewe Rack, waar netjes de subwoofer  ingebouwd is. De Blu-ray speler van Loewe staat ook netjes in het rack, deze is gewoon met afstandsbediening te bedienen als de klep dicht is.  De twee compacte Loewe luidsprekers op floorstands zorgen voor een  volledig 3.1 surround geluid.

Loewe TV, Loewe Rack, Loewe Blu-ray, Loewe geluid

 


 

TV ophangen aan plafond in slaapkamer

In deze slaapkamer heeft Radio Bakker Alkmaar de TV aan het plafond opgehangen. Zo kan er perfect vanuit bed TV gekeken worden. De Loewe LED TV is voorzien van een twee-weg luidsprekersysteem zodat de TV voldoende geluid geeft voor de slaapkamer zonder losse luidsprekers. De ingebouwde HD tuner voor Ziggo zorgt ervoor dat er haarscherp TV gekeken kan worden zonder extra decoder en afstandsbediening.

TV aan plafond in slaapkamer

 


 

TV met 5.1 surround d.m.v. inbouwluidsprekers

Samsung LED TV vlak tegen de muur opgehangen. Alle kabels zijn vooraf in de muur verwerkt. Het geluid wordt in 5.1 surround weergegeven door een Bose Lifestyle systeem. Alle 5 de luidsprekers zijn netjes in de wand ingebouwd met speciale Bose inbouwluidsprekers. Alle randapparatuur staat in de dichte kast verborgen. De bediening gaat met 1 afstandsbediening van Bose. Deze radiografische afstandsbediening gaat gewoon door de deur heen en is geprogrammeerd voor bediening met de interactieve Ziggo decoder, Samsung LED TV en Philips Blu-ray speler.

TV met Bose Lifestyle 5.1 i.c.m. inbouwluidsprekers