Coronamaatregelen bij Radio Bakker Alkmaar

๐‘ป๐’†๐’๐’†๐’‡๐’๐’๐’Š๐’”๐’„๐’‰ ๐’ƒ๐’†๐’”๐’•๐’†๐’๐’๐’†๐’?

Ook in deze tijd staan wij voor u klaar!
Ons hele winkelassortiment kunt u telefonisch bestellen. Het team staat voor u klaar om het in de winkel bij elkaar te zoeken.
Dus bent u nog op zoek een cadeau.. een televisie/audio of heeft de koelkast of magnetron het begeven net voor de feestdagen?
Uw mooiste tafelkleed willen wassen en uw machine doet het niet meer?
Bel ons op 0725110370 en u kunt het spoedig afhalen bij de deur of wij bezorgen het gratis bij u thuis. U kunt ook een afspraak in plannen voor installatie.
๐‘ถ๐’๐’๐’Š๐’๐’† ๐’”๐’‰๐’๐’‘๐’‘๐’†๐’?
Lang leve de digitale wereld!
Heel veel artikelen staan al online. Omdat wij u als klant zo goed mogelijk van dienst willen blijven, zullen we deze lockdown nog veel aan het assortiment toevoegen.
Check dus regelmatig onze site, de socials voor nieuw online aanbod en vooral veel ๐ฌ๐ฎ๐ฉ๐ž๐ซ ๐ฌ๐œ๐ก๐ž๐ซ๐ฉ๐ž ๐š๐œ๐ญ๐ข๐ž๐ฌ die we al aan het voorbereiden zijn.
Dus staat er iets niet tussen of heeft u een vraag over een prijs? Bel dan even naar de winkel en kijken wij wat wij voor u kunnen betekenen.
Wij zullen uw bestelling klaar zetten en u kunt het bij de deur afhalen, of bezorgen het gratis bij u thuis. U kunt ook een afspraak in plannen voor installatie.
Dus last minute iets nodig voor in huis of als cadeau?

Veel gestelde vragen

Installeren jullie nog aan huis?
Ja, het is nog steeds mogelijk de door u gekochte producten bij u thuis te laten installeren. Bij installeren houden onze monteurs de adviezen van RIVM aan en vragen wij u ook altijd 1,5M afstand te houden.
Kan mijn bestelling worden afgehaald of worden afgeleverd?
Ja, uiteraard is het mogelijk om bij ons langs te komen om het duur u bestelde product af te halen. Laat u ons van te voren weten wanneer u het wilt ophalen? Dan kunnen wij de drukte verspreiden. Is het door u bestelde product te groot voor in uw auto of bent u niet in de gelegenheid het product af te halen? Wij bezorgen in een groot gebied vaak nog dezelfde dag (indien uit voorraad leverbaar) Ook is het mogelijk om met de pakketdienst binnen 2 dagen te laten thuisbezorgen.
Kunt u ons adviseren bij de aanschaf van een product?
Uiteraard blijft de kracht van Radio Bakker Alkmaar bestaan! Wilt u meer advies over een product of wilt u weet u nog niet goed wat u wilt? Met een telefonische afspraak adviseren we u zoals u van ons gewend bent. Wilt u een persoonlijk advies of kunt u de maat niet goed bepalen vanuit de website? Wij komen (binnen groot gebied) graag bij u langs aan huis voor advies!

Onze hardlopers

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking