Gratis bezorging vanaf € 99,- | Bezorging van maandag t/m zaterdag | Wenst u een persoonlijke aanbieding? Neem dan Contact met ons op.

Bose

Bose bij Radio Bakker Alkmaar

BoseRadio Bakker Alkmaar is geautoriseerd Bose dealer. Alle Bose producten zijn bij Radio Bakker Alkmaar verkrijgbaar. De meesten staan demonstratie klaar in onze winkel aan het Scharlo nummer 19 in Alkmaar, één van de grootste van Noord Holland.

Radio Bakker Alkmaar Bose dealer   Radio Bakker Alkmaar Bose dealer

 

Bose SoundLink Bluetooth wireless mobile luidspreker

U hebt uw muziek op uw telefoon en bent er klaar voor om die muziek af te spelen. Geniet van dieper, krachtiger geluid dan u ooit van zo'n kleine luidspreker zou verwachten. De Bose SoundLink Bluetooth mobile speaker II werkt draadloos met uw iPhone, Android, BlackBerry, tablet of laptop en kan overal mee naartoe worden genomen. Voor muziek wanneer en waar u maar wilt.

Muziek voor elk moment en elke plek

Van een onverwachte lunchafspraak tot een spontaan dagje strand, elke dag kent zo zijn eigen verrassingen. En met de Bose SoundLink wireless mobile luidspreker geeft u ze allemaal een persoonlijk tintje. Deze Bose SoundLink compacte, draagbare luidspreker past in uw hand, tas of rugzak. De geïntegreerde hoes kunt u uitklappen tot een statief en beschermt de luidspreker als u deze ergens mee naartoe neemt. Als u de hoes weer inklapt, schakelt u de luidspreker uit.

Bekijk de Bose SoundLink systemen bij Radio Bakker Alkmaar...

Bose SoundTouch WiFi systemen

Wat maakt het Bose SoundTouch system zo bijzonder? Met één druk op de knop geniet u van uw favoriete internetradiozender. Een podcast. Of een afspeellijst van iTunes. Om bij uw favoriete muziek te komen, moet u meestal klikken, tikken of bladeren. Nu hebt u die gewoon binnen handbereik - al uw favorieten onder een sneltoets. Geen computer, tablet of smartphone nodig. En bovendien geniet u van rijk geluid met volledig bereik dat uw muziek tot leven brengt.

Met de gratis Bose SoundTouch app hebt u volledige controle over de muziek op uw systeem. Sleep via de app muziekbronnen - een favoriete internetradiozender of een afspeellijst - naar uw zes voorinstellingen. Nu kunt u ze met één druk op de knop afspelen. Wilt u naast uw voorinstellingen naar andere muziek luisteren, gebruik dan de app op uw computer, smartphone of tablet om andere muziek op te zoeken. Blader door de online muziekwereld of uw eigen muziekbibliotheek om uw gewenste sound te vinden. En wanneer u meer dan één SoundTouch system in huis hebt, kunt u de app gebruiken om in elke ruimte dezelfde of juist andere muziek af te spelen.

Bekijk Bose draadloze audio systemen bij Radio Bakker Alkmaar...

Bose Acoustic Noise Cancelling hoofdtelefoons

Welkom in een oase van rust. Al meer dan 20 jaar zijn Bose hoofdtelefoons toonaangevend in actieve ruisonderdrukking. Of het nu gaat om het geluid van vliegtuigmotoren, de drukte van de stad of het geroezemoes op kantoor, met een QuietComfort hoofdtelefoon verdringt u afleidingen naar de achtergrond, klinkt uw muziek nog beter en wordt uw wereld een stuk rustiger. En nu is er naast de populaire Bose QuietComfort 3 hoofdtelefoon de innoverende Bose QuietComfort 15 beschikbaar: de meest efficiënte ruisonderdrukkende hoofdtelefoon die Bose ooit heeft gemaakt.

Bekijk de Bose QuitComfort hoofdtelefoons bij Radio Bakker Alkmaar...

Bose Home cinema systemen

Prestaties, eenvoud, veelzijdigheid, uitbreidbaar: wat u ook in een home entertainmentsysteem zoekt, er is altijd een Bose home cinema systeem dat bij u past. Of deze nou met 1, 2 of met 5 speakers is. Ga naar Bose dealer Radio Bakker Alkmaar voor informatie over alle Bose home cinema producten en voor een vrijblijvende demonstratie van uw beoogde systeem.

Bekijk alle Bose home cinema systemen bij Radio Bakker Alkmaar...

Bose Computer luidsprekers

Ontdek hoe goed het geluid van uw computer klinkt met Bose multimedia-luidsprekersystemen. Maak van uw computer een home entertainment-center met hoogwaardige computerluidsprekers van Bose voor kwaliteitsgeluid op uw bureau. U kunt kiezen tussen versterkte systemen met drie of twee componenten voor meerkanaals- of stereogeluid. Hoor zelf het verschil.

Bekijk alle Bose computer luidsprekers...