Gratis bezorging vanaf € 99,- | Bezorging van maandag t/m zaterdag | Wenst u een persoonlijke aanbieding? Neem dan Contact met ons op.

Bosch

Waarom Bosch bij Radio Bakker Alkmaar?

Omdat u de juiste Bosch producten wilt: het juiste advies in onze winkel. En omdat u uw Bosch perfect geinstalleerd wilt hebben door onze porefessionele installatie service. Maar vraag ook naar onze supersnelle leveringsmogelijkheden binnen 24 uur.

Waarom een Bosch wasmachine?

i-DOS intelligent doseersysteem: perfect afgemeten wasmiddel voor een optimaal waterverbruik.

Water besparen door wasmiddel te besparen: het unieke intelligente i-DOS doseersysteem meet exact de benodigde hoeveelheid vloeibaar wasmiddel. Speciale sensoren meten in de automatische programma's het gewicht en het soort textiel van het wasgoed en zelfs de mate van bevuiling. Uw wasgoed wordt gewassen met de optimale hoeveelheid wasmiddel. En doordat u nooit te veel wasmiddel gebruikt, hoeft de machine ook niet extra te spoelen om eventuele zeepresten uit het wasgoed te verwijderen. Met i-DOS kunt u wasmiddel en tot wel 7.062 liter water besparen.

 

VarioPerfect: sneller en efficiënter wassen.

Met zijn perfecte programmaopties staat VarioPerfect garant voor uitstekende wasprestaties voor alle soorten textiel en iedere hoeveelheid. Met VarioPerfect kunt u de meeste programma's sneller of energie-efficiënter laten verlopen met de SpeedPerfect- en EcoPerfect-functies. Hiermee bespaart u tot wel 65% tijd en 50% energie.

 

ActiveOxygen

De ActiveOxygen techniek van Bosch verwijdert met actieve zuurstof 99,99% van de bacteriën uit je vuile was. Zelfs zonder chemicaliën komt wasgoed hygiënisch schoon uit de trommel. Je combineert de ActiveOxygen techniek met bijna alle wasprogramma's. Het Refresh programma verwijdert geurtjes uit je kleding in slechts 45 minuten. Dit programma reinigt zelfs kledingstukken die normaliter niet in de wasmachine mogen. Handig, want zo zijn ook colberts en andere delicate stoffen in een rap tempo klaar om gedragen te worden.

 

Waarom een Bosch droger?

Nooit meer uw condensor reinigen. Dankzij de SelfCleaning Condenser.

De onderhoudsvrije SelfCleaning Condenser is zeer gebruiksvriendelijk en neemt u dat vervelende schoonmaakklusje uit handen. Dankzij deze innovatie wordt de condensor gedurende het droogproces geheel automatisch tot wel vier keer toe gereinigd. De warmtepompdroogautomaten van Bosch blijven zo hun hele levensduur extreem zuinig en leveren continu een optimaal droogresultaat.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 63

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 63

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5