Gratis bezorging vanaf € 99,- | Bezorging van maandag t/m zaterdag | Wenst u een persoonlijke aanbieding? Neem dan Contact met ons op.

Samsung acties

Ontvang een Galaxy S8 of tot €500 retour bij aanschaf van een Samsung QLED TV

Koop tussen 4 december 2017 en 21 januari 2018 een promotiemodel QLED TV bij Radio Bakker Alkmaar en ontvang een Galaxy S8 of tot €500 retour.  

Vul het online aanmeldformulier in en print deze uit. Stuur het aanmeldformulier, de aankoopbon en de originele streepjescode met serienummer en EAN code van de verpakking uiterlijk 29 januari 2018 op.

Zie het registratieproces en/of de veelgestelde vragen hier.

 

Ontvang tot €75 retour bij aankoop van een Smart AddWash wasmachine

Koop in de periode van 2 januari 2018 t/m 4 februari 2018 een promotiemodel Samsung Smart AddWash wasmachine bij Radio Bakker Alkmaar en ontvang tot €75 retour. 

Vul het online aanmeldformulier in, upload de aankoopbon en een foto van de sticker met het serienummer en de modelcode (bevindt zich aan de binnenzijde van de deur) uiterlijk 19 februari 2018.

Zie het registratieproces en/of de veelgestelde vragen hier.

 

Ontvang tot €250 retour bij aankoop van een koelkast

Koop in de periode van 2 januari 2018 t/m 4 maart 2018 een promotiemodel Samsung koelkast bij Radio Bakker Alkmaar en ontvang tot €250 retour.  

Vul het online aanmeldformulier in, upload de aankoopbon en een foto van de productsticker met het serienummer en de modelcode (bevindt zich aan de binnenzijde van de deur) uiterlijk 19 maart 2018.

Zie het registratieproces en/of de veelgestelde vragen hier.

 

Ontvang tot €50 retour bij aankoop van een HotBlast combimagnetron

Koop in de periode van 2 januari 2018 t/m 4 maart 2018 een promotiemodel HotBlast combimagnetron bij Radio Bakker Alkmaar en ontvang tot €50 retour.  

Vul het online aanmeldformulier in, upload de aankoopbon en een foto van de streepjescode met het serienummer uiterlijk 19 maart 2018. Zie de actievoorwaarden voor meer details. 

Zie het registratieproces en/of de veelgestelde vragen hier.

 

5 jaar garantie op een Samsung Smart AdWash wasmachine

Koop een Samsung Smart AddWash actie model wasmachine in de periode van 1 juli 2017 t/m 31 maart 2018 bij Radio Bakker Alkmaar. Met deze promotie verleng je de fabrieksgarantie van standaard 2 jaar met 3 extra jaren. Zo hoef je gedurende 5 jaar geen rekening te houden met onvoorziene kosten. Gedurende de contractperiode komen alle kosten voor arbeidsloon, onderdelen en voorrijkosten voor rekening van Samsung. Hierbij gelden uiteraard de bijbehorende voorwaarden voor onze fabrieksgarantie. Dat betekent zeker 5 jaar lang onbezorgd wassen, spoelen en centrifugeren. Vul het online aanmeldformulier in, upload de aankoopbon en een foto van de sticker met modelcode en het serienummer (bevindt zich in de deur van de wasmachine) uiterlijk 14 april 2018.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)