Radio Bakker Alkmaar
Radio Bakker Alkmaar Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 651 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

LOEWE DR Feature 1TB disk B-Stock

LOEWE DR Feature 1TB disk B-Stock

Adviesprijs: € 199,00
€ 129,00
Inclusief belasting
Ervaar TV-kijken op een geheel nieuw niveau met de LOEWE DR Feature 1TB disk B-Stock. Met een prachtige 48 inch OLED-scherm en 4K-resolutie, geniet je van elke pixel. Met Dolby Vision, HLG en HDR heb je de beste beeldkwaliteit. Bedien deze TV met je smartphone, tablet of stem.

  • Service op maat: Uw tevredenheid, onze prioriteit.
  • Jarenlange expertise in elektronica voor u.
  • Koop nu, betaal later met Klarna/Afterpay.
  • Topbeoordelingen: Uw vertrouwen, onze belofte.
  • Tot meer dan 10 jaar zekerheid met ons servicepakket.

Voorraad van onze winkels:

De LOEWE DR Feature 1TB disk B-Stock is het perfecte apparaat voor de echte liefhebber van entertainment. Het 120cm OLED-scherm van 48 inch heeft een resolutie van 3.840x2.160 pixels en ondersteunt 4K-resolutie en 4K-Upscaling. Met de H.265 HEVC en 100 Hz-technologie geniet je van vloeiende beelden. Het OLED-paneel zorgt voor een perfect contrast en kleurenweergave.

Met High Dynamic Range (HDR), High Dynamic Range (HDR 10) en Hybrid Log Gamma (HLG) biedt dit apparaat een ongelooflijk realistische kijkervaring. Dolby Vision zorgt voor een meeslepend hifi-geluid.

De geïntegreerde harde schijf en DVB-T2 HD, DVB-S2, DVB-C maken opnemen en afspelen van je favoriete programma's eenvoudig en snel. Remote App compatibiliteit met iPhone, iPad, Android en Alexa, maakt het beheren van je entertainment nog eenvoudiger.

De SmartTV-functie, USB-opname en WEB-browser bieden eindeloze mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van je favoriete inhoud. Met Bluetooth, Miracast, Screen Mirroring en WiFi kun je eenvoudig verbinding maken met andere apparaten en genieten van draadloos entertainment.

Met de LOEWE DR Feature 1TB disk B-Stock, energieklasse G, heb je alles wat je nodig hebt voor de ultieme kijk- en luisterervaring.
1342612
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking